2022 | Blog

Jednička nových plánů

3. 4. 2022

Tak mi opět po roce přibylo číslo o jedničku, ale s tím rozdílem, že roky již nepočítám. Nebo počítám, ale asi již jinak. Totiž dnes 3. 4. 2022 mi je údajně 27 let, ale já jsem minimálně půl roku již žil v přesvědčení, že mi je již 27.

Je to zvláštní pocit si uvědomit, že se cítím být starší, než ve skutečnosti jsem, i když jen papírově. Biologicky by to možná oprávněně bylo možné, protože to číslo nenaskočí z nenadání po roce, ale ve skutečnosti postupně narůstá za desetinou čárkou.

Každopádně jsem díky tomu začal cítit, že je načase se postupně pustit do projektů, které mám již delší dobu v hlavě. Jsem dobře známý svými projekty, které načnu a nedokončím, případně odložím na dobu neurčitou, avšak nyní se chci pouštět do projektů, které mají dlouhodobějšího trvání, či je budu chtít dokončit do určité fáze.

Ohlašuji „první projekt“ tohoto typu

Jak v mém okolí lidé ví či tuší, tak jsem začal s přechodem z informatiky na žurnalistiku. Toto rozhodnutí nebylo snadné, ale následoval jsem „srdce“ nebo spíše moji stránku já, která říká, abych dělal to, co mne baví. Háček byl a je v tom, že nejsem ten typ člověka, který se chce věnovat zbytek života jen jedné věci.

Protože mých projektů je a bude opravdu hodně a každý má svůj příběh, byla by škoda, tyto příběhy nesepsat. Z tohoto důvodu jsem oprášil svůj web, nasadil jej na redakční systém a tadá! Vzniklo tak prostředí, které jako most spojuje mé projekty v jednom projektu. A oním „prvním projektem“ se tak stává můj web.

Články na mém webu se stávají od dnešního dne pravidelně nepravidelnými týdeníky. Určitě vás napadá, jak tedy bude vydávání pravidelně nepravidelných týdeníků vypadat. Odpověď je jednoduchá, mou snahou bude každý týden napsat alespoň jeden článek, ale ne vždy mohu zaručit, že další týden nový článek vyjde. Stejně tak neručím za den, ve který články vyjdou, ale budu se snažit, aby vycházely převážně na začátku týdne, tedy v pondělí.

Obsahem těchto článků může být prakticky cokoliv. Ze začátku se ale budu soustředit na typické blogování, následně postupem času chci klasické blogy rozšířit o sekce různých projektů. A pevně věřím, že v mém odhodlání psát články nepřestanu a budu je nadále rozvíjet.

P.S.: Držte mi palce! :-)

Only registered users can comment.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *