2019 | Blog

První článek

14. 10. 2019

Začátkem tohoto roku jsem se rozhodl postupně radikálně změnit svůj život a věnovat se primárně aktivitám, které mě baví. Po pravdě psaní mě nikdy moc nebavilo. Tak si asi říkáte: „Proč si zakládá blog?“ No asi se nebudete divit, když řeknu, že radikálními změnami mě to nakonec začalo bavit. Možná Vás napadá, proč vlastní web, a ne blog na nějakém webu zdarma. No abych byl upřímný, tak rozčilují mě jejich reklamy a nemožnost si stránky přizpůsobit dle svého. A určitě se mezi Vámi najdou tací, kteří řeknou, že tyto stránky vypadají šíleně a mě nezbývá nic jiného než souhlasit. Každopádně jeli tu nějaký šťoural, tak si určitě všiml, že tohle není běžný redakční systém. Jak jsem napsal na začátku, tak jsem se rozhodl radikálně změnit svůj život a věnovat se primárně aktivitám, které mě baví. Tuhle větu opakuji úmyslně, a to z důvodu, že mě baví psát weby. Takže ano, koukáte se na ručně psaný redakční systém, který není ještě hotový. V budoucnu určitě přidám obrázky, ale až na to budu mít čas.

O čem budu psát? No budu psát dá se říct o všem, co budu mít právě na jazyku. I když necestuji tolik, jako ostatní, tak si myslím, že tento blog si najde své čtenáře a bude o čem psát.

Jak jsem se dostal k blogu? Již dříve jsem psal menší blogy, ale nikdo to nečetl a ani jsem nechtěl a by mě lidé znali pod pravým jménem. Teď je ovšem doba jiná a rozhodl jsem se otevřít světu. Je také pravdou, že vlastní web jsem toužil mít již dávno, ale nikdy jsem se k tomu neodhodlal. Později jsem při studiu zjistil, že kamarádka píše blogy a články jsou skvělé. „Hmm to by mě také možná bavilo“ a tak nějak z legrace jsem začal psát poměrně obsáhlé komentáře, které mě přesvědčily v tom, že mě to opravdu baví. A co se týče samotného vzniku webu, tak je to velká shoda okolností. Totiž jak jsem již napsal, tak byl jsem hodně inspirován, motivován, autorkou blogu přesvědčován, že na to mám a slevová akce na doménu. Možná praštěný nápad, ale jsem rád, že se mohu na chvíli přestat učit a dělat něco jiného, co mě baví. Líbil se Vám tento článek?

Našli jste někde chybu?

Co říkáte na web? Určitě, že nic pěkného. :D No hlavně, když to funguje, jestli to tedy funguje. :D

Zkoušeli jste změnit svůj život? Jak? Čím? Proč?

Děkuji Všem, kteří jste byli zvědaví, co se za odpočtem skrývá a především těm, kteří se tímto dnem stali mými čtenáři. A zvláštní poděkování patří autorce webu luckastefani.cz, díky které tyto stránky vznikly a určitě doporučuji tyto stránky navštívit a něco si přečíst.

U příštího článku ahoj!

Dominik Valeček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *